Rezultati matura 2022./2023.

Kako smo prošli na maturi prethodne godine?

“Učitelji imaju tri ljubavi: ljubav prema učenju, ljubav prema učenicima i ljubav prema povezivanju tih dviju ljubavi.”

Ove godine, s novom generacijom maturanata i gotovo dvostrukim rastom, SANTA i njezini predavači su se trudili učiniti upravo to: kroz ljubav, znanje i viziju, pokazati svakom maturantu da je bitan i jedinstven; naučiti ga, usmjeriti ga, pomoći svakome od njih da pronađe svoju viziju, svoje svjetlo, i kako preći svaku prepreku! Puno se radilo, učilo, napredovalo, rješavalo zadaća, testova i simulacija matura, te se trudilo da se svi ishodi uspješno usvoje! Naši novi predavači su se izvrsno snašli, i svojim metodama podučavanja pridonijeli tom cilju.

Nismo samo radili i učili! Smijali smo se, zabavljali i družili međusobno na Božićnom partiju, imali nastavu u sjenici, slavili uspjeh na završnom partiju, i uvijek bili dostupni za sva pitanja i nejasnoće.”

Koliko smo kvalitetno odradili ovu godinu i koliko nam se trud isplatio pokazuju rezultati ovogodišnjih matura.

Niže ćete moći pregledati uspjeh maturanata po predmetima (jednostavno pomicanje lijevo-desno):

A kakve su komentare ostavili naši predavači za svoje maturante?

I na kraju… Samo neki od komentara maturanata (za više slobodno pogledajte naše recenzije na Google-u)

 

Anamaria PuticaAnamaria Putica
14:12 23 Aug 22
Išla sam na pripreme iz fizike i ako ih izaberete ugodno ćete se iznenaditi. Profesorica je pristupačna spremna pomoći i ima novi i bolji način predavanja koji mi je pomogao da sa samopouzdanjem riješavam maturu. Sve pohvale i ostalim predavačima koji su dali odlične savjete na društvenim mrežama o pripremi za njihov predmet.
Mare JerkovićMare Jerković
07:03 18 Jul 22
Stvarno sam zadovoljna ovim pripremama za maturu te stojim iza svega sto cu napisati u ovom komentaru, zato i nisam ostala anonimna. Profesor Filip iz matematike mi je stvorio samopouzdanje za rjesavanje zadataka jer nazalost nisam kroz srednju skolu imala puno kvalitetnih profesora iz tog predmeta te njemu pripisujem svih 75% na A razini. A o profesorici Barbari iz biologije sam vec puno pricala i drugima, jedna od najkvalitetnijih profesorica koje sam ikada imala, racunajuci i osnovnu i srednju skolu, ogromna predanost radu. Sve preporuke. 🙂
Lara MarasLara Maras
16:33 17 Jul 22
Predavač Lovro je bio jako ljubazan i pristupačan te nam je dao i više nego dovoljno materijala za pripreme. Vidi se da je puno truda uložio u ovo 🙂
TihanaTihana
16:31 17 Jul 22
Hvala puno svim Santa predavačima, bez vas moj uspjeh na maturi nebi bio ovako dobar. Preporučam Santu, najbolje pripreme za maturu!
Maja ŠkrlinMaja Škrlin
16:39 15 Jul 22
Uživala sam u pripremama za maturu jer sam bila okružena veselom i pristupačnom ekipom. Predavači su profesionalni u svojem području i imali su spremne odgovore na svako naše pitanje. Uz to što su super pripreme, od svakog predavača dobivali smo konstantnu podršku što nam je sigurno olakšalo one stresne dane pred veliki ispit. Preporučam svakome tko želi uz super mladu ekipu ponoviti naučeno i spremiti se za maturu. Hvala SANTA!
js_loader

Ostavljamo vam još naše video recenzije maturanata:

SANTA - Sloboda, Autentičnost, Natprosječnost, Transparentnost, Aktivnost

Ostavi komentar