Naš tim predavača:

C2S04186 edit
Filip Brkić, mag. educ. math.

S matematikom smo često u “volim-mrzim” odnosu. Naglo postane komplicirana, pa se naglo razbistri, onda se pospajaju par gradiva i u četvrtom razredu ona već ima neku glavu i rep. Filip će se pobrinuti da sve prođe glatko s A razinom koja zahtijeva od tebe razumijevanje i brzo rješavanje. Dobitnik stipendije Sveučilišta i stipendije Krapinsko-zagorske županije, magistrirao je na PMF-u u Zagrebu i stekao iskustvo u gimnaziji Tituš Brezovački. Nastavlja svoj profesorski posao, a instrukcijama se uspješno bavi od srednje škole, zajedno s nogometom pa za njega nema slobodnog vikenda. Uvijek će se naći zabavnih sportskih zadataka! Srce mu je u Kraljevcu na Sutli, gdje voli druženje s prijateljima u svojoj “kleti”, iz koje ima hrpu dobrih priča.

Mateja Koprivić, mag. educ. croat. et mag. educ. hist.

Koliko vedrine sa sobom nosi, da se ne zove Mateja, zvali bismo ju Vedrana! Profesorica hrvatskog jezika i povijesti, stekla je iskustvo rada u Osnovnoj školi Ivana Meštrovića te na praktičnoj nastavi u Hotelijersko-turističkoj školi Zagreb i V. gimnaziji. Voli prenositi znanje na zanimljiv, ali i jednostavan način. Kreativnost je izražavala u Zagrebačkom kazalištu mladih te ju prenijela u učionice, a bila je zadužena i za razne volonterske i promocijske akcije. Još u srednjoj školi pomagala je drugima oko pisanja eseja i usavršila to znanje kroz instrukcije. Nema više predavanja praznog papira iz eseja, kad je za tebe tu Mateja!

Lovro Mihalić, univ. bacc. ing. comp.

Matematici uvijek dobro dođe pojačanje, a B razina ove godine obuhvaća i novi, napredniji katalog zadataka. Tu je Lovro, naš osnivač i inženjer prvostupnik sa zagrebačkog FER-a. Oduvijek svestran, voli sportove, posebno borilačke koji su ga naučili disciplini i snazi volje. Aktivan je u zboru mladih te animira zajednicu “Mladi utorkom” gdje je stekao bitne govorničke i komunikacijske vještine. Ljubav za podučavanje otkrio je kroz instrukcije te se odlučio ozbiljno njima posvetiti jer ga ispunjava pozitivan utjecaj znanja na život mladih. Poduzetnički duh ga je pratio od djetinjstva pa je imao razne projekte na kojima je stekao organizacijsko i radno iskustvo, među kojima je i uspješna produkcija glazbe i audio sadržaja. U struci se bavio izradom web stranica, održavanju baza podataka, testiranju i kontroli kvalitete. Za sebe kaže da se ne boji novih izazova jer svaki izazov je uspjeh unutar sebe – imamo radost i priliku doživjeti ga.

Viktorija Meštrović Galunić, univ. bacc. philol. angl. et hist. art.

Umjetnost i engleski mogu ići skupa! Viktorija je uspjela spojiti svoje dvije ljubavi i kompozicija ju je navela u SANTU. Engleski je svuda oko nas, no sjeti se koliko si puta guglao piše li se “definitely” ili “definetely”, ide li “have speaked” ili “have spoken”? Viktorija će sve nedoumice na efikasan i zanimljiv način raščistiti. Osim engleskog, završila je i studij povijesti umjetnosti. Djeca ju vole, zbog nje idu u dodatne škole! Iskustvo stječe u poznatoj školi stranih jezika “Angla” gdje je podučavala djecu i odrasle. Aktivno daje individualne instrukcije nekoliko zagrebačkih učenika.  

Barbara Sović, mag. educ. biol. et mag. chem.

Je li matura toliko teška? Možeš li napisati neki predmet za peticu? A tek biti “najmaturant”, to je sigurno nemoguća misija…
Naša Barbara pokazuje da je to itekako moguće. Ona je i sama bila najmaturant klasične gimnazije u Osijeku te upisala željeni PMF u Zagrebu, integrirani studij biologije i kemije. Stekla je vrijedno iskustvo nastavničkog rada u V. gimnaziji. Ispunjuje ju prenošenje znanja, boravak u prirodi i druženje s prijateljima… Vrlo je komunikativna i odgovorna, obožava slagati skripte i zna sve tajne brzog učenja. Iako dolazi iz Osijeka, velika ljubav joj je Zagreb koju joj je otac prenio preko nogometnog kluba Dinamo. Ako ste mislili da SANTA nema podršku s tribina, varate se 🙂

Nina Pećar, mag. ing. agr

Hoćeš li kemijati na kemiji ili ćeš ju bez problema položiti ovisi o tebi. Nina zna da te može dovesti do odlične ocjene, što je pokazala kroz više od 10 godina iskustva na instrukcijama.
Nosi titulu magistre inženjerke ekološke poljoprivrede s Fakulteta agrobiotehničkih znanosti u Osijeku. Medicinski duh ju je oduvijek pratio te se na kraju dohvatila i tog fakulteta, ali kao suradnica na Zavodu za histologiju i embriologiju u Zagrebu. Medicinski fakultet joj je stoga blizak i moći će odgovorno uputiti buduće maturante medicinare. Voli rad s djecom pa vrijeme ispunjava i u ulozi dadilje s dugotrajnim iskustvom. Energičnost i zrelost su prve dvije riječi koje padnu na pamet kada upoznaš Ninu. Uz nju, svaki problem se opušteno riješi!

Iva Ivančić, mag. ing. aedif.

Pjevanje fizike zvuči nemoguće, ali ne i za Ivu. Od malih nogu je uživala u rješavanju zadataka i praćenju tehničkih problema stoga je fakultet građevine bio pravi izbor za nju. Na putu je završila i glazbenu školu solo pjevanja te je uspjela spojiti umjetnost i tehniku. Magistrirala je na smjeru teorije modeliranja konstrukcija, a dodatno je ostavila trag kao voditeljica i utemeljiteljica Odbora za infrastrukturu u Studentskom zboru. Iskustvo u instrukcijama ju prati od srednje škole, a zbog svoje vedre osobnosti uvijek je uspjela fiziku učiniti ugodnim iskustvom. Na kraju marljivost, točnost te želja za napretkom učinili su Ivu cijenjenom i spremnom za svaki novi izazov.